MiniLarp: Dejanja reda Črne rune

MiniLarp: Dejanja reda Črne rune

Vabljeni na drugi MiniLarp frakcije vedežnikov, na katerem se bomo spet odpravili stoletja nazaj v preteklost, ko je v Belesiji vladalo še Modro kraljestvo, nedolgo po tem, ko je v deželi umrl zadnji belesijski zmaj. Dogajanje bo povezano s prejšnjim MiniLarpom vedežnikov.

***In Time***

Red Črne rune je bil ustanovljen leto nazaj in začel širiti svoj vpliv. Stanje v Belesiji kljub temu nikakor še ni mirno in preteča nevarnost Raktislavove temne magije je za vsakim vogalom. Nastopil je čas, ko mora red Črne rune sprejeti pomembne odločitve, ki bodo oblikovale prihodnost te dežele!
___________________________________________________

***Out Time***

KAJ JE MiniLARP?
Manjši LARP, ki je namenjen predvsem posameznim skupinam, frakcijam ali stranskim zgodbam. Udeležijo se ga lahko tisti, ki imate že svojega mentorja in ste se udeležili kakšnega izmed naših dogodkov. Več o MiniLARPu si preberi na: http://larpslo.si/larpdogodki/

Se še nikoli nisi udeležil/a LARPa?
Ne skrbi! Prvi korak je, da prideš na eno izmed naših mesečnih srečanj, kjer se bomo ob pijači skupaj bolje spoznali in ti predstavili naš LARP. Za vse ostale informacije pa nam lahko že pred tem pošlješ PM na naš Facebook profil ali email larp.slo@gmail.com.

Povezava do FB dogodka s podrobnim opisom zgodbe in dogodka.

Comments are closed.