Pravila

Pravila

Knjiga pravil

Na tej strani vam predstavljamo dokument, v katerem so zbrana vsa pravila in napotki za sodelovanje na naših dogodkih. Priporočamo, da si jih preberete, preden se prvič udeležite enega od dogodkov. Za dodatna vprašanja nam lahko vedno pošljete elektronsko sporočilo ali nas kontaktirate preko naše Facebook strani.

Pravila in napotki za igranje vlog v okviru naših LARP dogodkov.

 

Obrazec za mladoletne

Mladoletni igralci za udeležbo potrebujejo privolitev staršev oziroma zakonitih zastopnikov. Obrazec, ki ga prinesete s seboj na dogodek je dosegljiv preko te povezave.

 

Izdelava novega lika

Pri izdelavi lika si pomagajte s sledečo tabelo s smernicami in vprašanji, ki jih mora vaš lik znati odgovoriti. V tabeli določite tudi vse osnovne lastnosti vašega lika.

Obrazec za izdelavo novega lika v okviru našega LARP Belesija.

 

Tabela sposobnosti in zmožnosti likov

Obenem zraven prilagamo še razširjeno tabelo sposobnosti in zmožnosti likov, ki je podrobneje razložena v prej predstavljenem dokumentu s pravili.

Popolna tabela z vsemi sposobnostmi, veščinami, uroki in kaj potrebujemo za njihovo izvajanje.

 

Recepti alkimističnih napojev

Bi radi izdelali kakovosten napoj pa ne poznate recepta? V spodnji tabeli vam prilagamo predlogo z recepti za varjenje najpogosteje uporabljenih napojev v igri. Recepti so seveda približni, ker vsak alkimist skrbno čuva svoje skrivnosti izdelave. Držite se končne barve napoje, saj tako ostali igralci lažje vedo kakšen učinek lahko pričakujejo. Priporočamo uporabo jedilnih barv.

Primer alkimističnih receptov in postopkov za izdelavo napojev.